accesibility
Tips για την φωτογράφιση του νεογέννητου μωρού σας!!!
   29/10/2020     Νεογέννητο
Tips για την φωτογράφιση του νεογέννητου μωρού σας!!!

Σίγουρα θα θέλετε να διακοσμήσετε μερικές φωτογραφίες στο παιδικό δωμάτιο ή να μοιραστείτε  με την οικογένεια και τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Ο καθένας θα μπορούσε να τραβήξει μια βιαστική φωτογραφία, αλλά πως μπορείς να δημιουργήσεις εκπληκτικές εικόνες, που πραγματικά θα είναι σαν αυτές που χαζεύεις στο Internet; 

1.Μπορείς να επιλέξεις να συνεργαστείς με έναν επαγγελματία του είδους που σίγουρα θα έχει τον εξοπλισμό αλλά και την γνώση για να πραγματοποίηση ότι έχεις στο μυαλό σου. Αν πάλι επιθυμείς να κάνετε μόνοι σας την φωτογράφιση πρέπει να φροντίσετε να υπάρχει πολύ καλώς φωτισμός (ένα φωτεινό δωμάτιο θα ήταν ιδανικό αν δεν έχεις επαγγελματικά φώτα) και μια καλή φωτογραφική μηχανή ή ένα κινητό τηλέφωνο με καλή κάμερα.

2. Η κατάλληλη ηλικία για να πραγματοποιηθεί αυτή η φωτογράφιση είναι όταν το μωρό θα κλείσει της δυο εβδομάδες. Είναι η περίοδος που το μωράκι σας κοιμάται πολύ και δεν θα κουραστεί από την φωτογράφιση. 

3. Ένα extra tip είναι να βάλετε χαλαρωτική μουσική όσο διαρκεί η φωτογράφιση για να  παραμείνει το μωράκι σας χαλαρό. 

4. Επιλέξτε  λευκό φόντο για να στήσετε την διακόσμηση σας, για να είναι το αποτέλεσμα σας φωτεινό. Θα μπορούσατε να προμηθευτείτε ένα μεγάλο χαρτόνι για ένα οικονομικό αποτέλεσμα. 

5. Η διακόσμηση παίζει σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα. Μπορείτε να επιλέξετε ένα μεγάλο καλάθι που θα χωράει το μωράκι σας, να χρησιμοποιήσετε το κρεβάτι σας ή το μαξιλάρι θηλασμού βάζοντας επάνω υφάσματα. Χρησιμοποιήστε λουλούδια ή φύλλα για να διακοσμήσετε και να δώσετε χρώμα στην εικόνα. Διαλέξτε υφάσματα στα χρώματα που επιθυμείτε. Μπορείτε να επιλέξετε βαμβακερές μουσελίνες οι οποίες έχουν ιδιαίτερα χρώματα και σχέδια, για να τυλίξτε το μωράκι σας ή να ξαπλώσει επάνω.

Μπορείτε να βρείτε τις χειροποίητες βαμβακερές μουσελίνες μας εδώ

Αν έχετε κοριτσάκι χρησιμοποιήστε πέρλες  βάζοντας τις επάνω στα υφάσματα και εντυπωσιακές κορδέλες για τα μαλλιά της.

Μπορείτε να βρείτε τις χειροποίητες κορδέλες μας εδώ

Αν έχετε αγοράκι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πάνινα ζωάκια  ή μαξιλαράκια σε σχέδια όπως καραβάκια, ζωάκια, μουστάκια κ.τ.λ 

Μπορείτε να βρείτε τα χειροποίητα πάνινα παιχνίδια ζωάκια μας εδώ και τα χειροποίητα μαξιλαράκια μας εδώ.

6. Για το ντύσιμο του μωρού σας εκτός από την Βαμβακερή Μουσελίνα  που μπορείτε να τυλίξτε το μωράκι σας επιλέξετε tutu φουστίτσες αν πρόκειται για κοριτσάκι.

7.Εκτός  από τις μακρινές φωτογραφίες φροντίστε να εστιάσετε σε σημεία όπως τα αυτάκια, τις πατουσίτσες, τα χεράκια και τα χειλάκια του μωρού σας. Βγάζοντας φωτογραφίες τα σημεία που λατρεύετε να κοιτάτε επάνω του.

8. Τέλος έχοντας ηρεμία και με απαλές κίνησης θα μπορείτε να στήσετε το μωράκι σας χωρίς να το ενοχλείτε. Είναι σημαντικό να έχετε υπομονή και να ακολουθείτε το πρόγραμμα του

 μωρού. Μια Newborn φωτογράφιση μπορεί να διαρκέσει έως και 4 ώρες διότι θα υπάρξουν διαλείμματα για τα γεύματα και την αλλαγή του μωρού.

Μα πάνω απ όλα δώστε όση περισσότερη αγάπη μπορείτε για να έχετε ένα πανέμορφο αποτέλεσμα!!! 

Σχόλια

Log in or register to post comments