accesibility
Μοναδικές & πρωτότυπες ιδέες δώρων για νεογέννητο
   19/12/2021     Νεογέννητο , GIFT ideas
Μοναδικές & πρωτότυπες ιδέες δώρων για νεογέννητο

Έφτασε η στιγμή που η αγαπημένη σας εγκυούλα θα φέρει επιτέλους στον κόσμο το μωράκι της!

Σε αυτή την γλυκιά στιγμή θα είναι παρούσα η οικογένεια και οι φίλοι που ανυπομονούν να δουν από κοντά το νέο γλυκό πλασματάκι. Η χαρά όλων είναι σίγουρα μεγάλη αλλά προτεραιότητα είναι πάντα η ηρεμία του μωρού, της μαμάς και του μπαμπά, ιδικά αν γίνονται γονείς για 1η φορά. 

Εφόσον έχετε μιλήσει μαζί τους και τους έχετε ευχηθεί καλό θα είναι να τους  ρωτήσετε ποτέ θα ήταν η πιο κατάλληλη στιγμή για να τους επισκεφθείτε.  Οι γονείς αλλά και το μωράκι θέλουν το χρόνο για να συνηθίσουν την νέα τους καθημερινότητα, οπότε θα τους διευκολύνετε πολύ  δίνοντας τους την πολυτέλεια να προσαρμόστουν πριν ξεκινήσουν οι επισκέψεις. 

Είτε η πρώτη σας επίσκεψη γίνει στο μαιευτήριο είτε στο σπίτι το σίγουρο είναι πως η σκέψη όλων είναι τι δωράκι να πάρουν ώστε να είναι χρήσιμο αλλά και μοναδικό. 

Εμείς σας έχουμε φτιάξει μια λίστα με όμορφες και χρήσιμες προτάσεις που μπορείτε να επιλέξετε αναλόγως και το budget που διαθέτετε. 

1. Σαλιάρες 

Η σαλιάρα είναι ένα απαραίτητο προϊόν για την καθημερινότητα του μωρού, ιδικά σε μεγάλη ποσότητα. 

Όσες και να έχουν ποτέ δεν είναι αρκετές!!

Βέβαια για να παραμείνει το δωράκι σας ξεχωριστό μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε χειροποίητες σαλιάρες  σε εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα όπου κάνουν  εντύπωση. Κατασκευασμένα από ελεγμένα και πιστοποιημένα υφάσματα. 

Μπορείτε να επιλέξετε 1,2 ή 3 ανάλογα με το budget που διαθέτετε. Το σίγουρο είναι πως όσες και να πάτε και θα είναι χρήσιμες αλλά και θα εντυπωσιάσουν. 

2. Μασητικός κρίκος για τα πρώτα δοντάκια 

Ο Μασητικός κρίκος είναι ένα πολύ πρακτικό και χρήσιμο  προϊόν καθώς βοηθάει τα μωράκια την περίοδο της οδοντοφυΐας. Τα βοηθάει να ανακουφιστούν από τους πόνους αλλά μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν και σας παιχνίδι καθώς έχουν έντονα χρώματα και σχέδια που τους τραβούν την προσοχή. 

Μπορείτε να τον συνδυάσετε με μια σαλιάρα ή ένα κλιπ πιπίλας στα ίδια χρώματα ώστε να δημιουργήσετε ένα υπέροχο σετ.

3. Πάνινα παιχνίδια ζωάκια ή κούκλες 

Το ιδανικό δωράκι για να κρατήσει παρέα σε ένα μωράκι, αφού μπορεί να γίνει ο αγαπημένος του φίλος. 

Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από την μεγάλη ποικιλία σε  χειροποίητα πάνινα παιχνίδια ζωάκια ή ανθρωπάκια κατασκευασμένα από 100% βαμβακερό ύφασμα και υλικά φιλικά προς το μωράκι. 

4. Βαμβακερή Μουσελίνα

Πρόκειται για ένα από τα πιο χρήσιμα δωράκια σε μια μανούλα και ένα νεογέννητο μωράκι. Η Βαμβακερή Μουσελίνα αποτελεί ένα προϊόν με πολλές χρήσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί χειμώνα – καλοκαίρι για το τύλιγμα του μωρού, σαν κάλυμμα καροτσιού, σαν κουβέρτακι , πανάκι ρεψίματος σεντονάκι ακόμα και σαν κάλυμμα θηλασμού.

Η Βαμβακερή Μουσελίνα αποτελείται από 100% βαμβάκι, είναι ένα από τα πιο αγνά και μαλακά υφάσματα. Η πλέξη του επιτρέπει στον αέρα να περάσει για αυτό και μειώνει τον κίνδυνο υπερθέρμανσης.

Επίσης έχει μεγάλη αντοχή και αντέχει σε αμέτρητες πλύσης, ότι πιο ιδανικό για νέους γονείς.

Θα τις βρείτε διαθέσιμες σε δύο μεγέθη.

5. Φορμάκια 

Τα φορμάκια είναι άλλο ένα προϊόν που είναι απαραίτητο για ένα μωράκι. Όπως και οι σαλιάρες χρειάζονται αρκετά εφόσον τα μωράκια λερώνονται πολύ συχνά μέσα στην μέρα άρα είναι απαραίτητο να έχουν οι γονείς μεγάλη ποσότητα από αυτά και σε διάφορες ηλικίες αφού τα μωράκια μεγαλώνουν πολύ γρήγορα. Άρα είναι ένα δωράκι που είναι πάντα χρήσιμο. 

Μπορείτε να επιλέξετε ένα φορμάκι με ασορτί κορδέλα για κοριτσάκι ή με ασορτί παπιγιόν για αγοράκι.  Μια άλλη επιλογή είναι ένα σετ με 2ή περισσότερα στολισμένα Φορμάκια. 

6. Θήκη για πάνες – Αλλαξιέρα 

 

Η θήκη για πάνες – αλλαξιέρα αποτελεί ένα προϊόν που έχουμε σχέδιασει εμείς. 2σε1 εφόσον είναι μια εύκολη λύση για την μαμά αφού τοποθετεί τις πάνες και τα μωρό μαντήλα μέσα στην θήκη και όταν βρίσκεται εκτός σπιτιού την μετατρέπει ανοίγοντας της και σε αλλαξιέρα. 

Είναι ένα δώρο που σίγουρα θα αγαπήσει η νέα μανούλα αφού θα το έχει παντού μαζί της. 

7. Κουβέρτακι καροτσιού 

Τα κουβέρτακια είναι ιδανικά για να κρατήσουν ζεστά τα μωράκια στο καρότσι, το λίκνο, το κρεβατάκι ή το αυτοκίνητο. 

Θα βρείτε υπάρχει μεγάλη ποικιλία, μπορείτε να επιλέξετε κουβέρτακι με πικέ ύφασμα, βαμβακερό ή minky, ακόμη και με βελούδινο φλις. 

Όλα μας τα κουβέρτακι είναι χειροποίητα και μοναδικά. Σίγουρα θα εντυπωσιάσουν τους νέους γονείς. Θα βρείτε διάφορα σχέδια και χρώματα ανάλογα με το γούστο σας. 

8. Παπλωματάκι κούνιας

Υπέροχα παπλωματάκια  διπλή όψης για να κρατάνε ζεστά τα μωράκια αλλά και να διακοσμούν μοναδικά το δωμάτιο του. Σε έντονα και απαλά χρώματα με διαφορετικά σχέδια από κάθε πλευρά. 

Χειροποίητα από ελεγμένα και πιστοποιημένα υφάσματα. 

9. Κορδέλες Ή Παπιγιόν 

Τα αξεσουάρ είναι άλλο ένα ιδιαίτερο δωράκι αν πρόκειται για κοριτσάκι σίγουρα οι γονείς τους θα ενθουσιάσουν με αξεσουάρ για τα μαλλάκια τους. Ιδιαίτερες μεγάλες κορδέλες με φιόγκους και λουλούδια ή και Turban για τις πιο στιλατες εμφανίσεις τους. 

Στα αγοράκια μπορείτε να επιλέξετε παπιγιόν η καπέλακια για να αναδείξουν το ντύσιμο τους. 

10. Gift Box 

Το πιο ιδιαίτερο δωράκι, αν πρόκειται για μωράκι στο στενό σας περιβάλλον, είναι το Gift Box. Κουτιά τα οποία μπορείτε να επιλέξετε εσείς τι ακριβώς θέλετε να βάλετε μέσα. Πρόκειται για προϊόντα τα οποία έχουν κατασκευαστεί από τα ίδια υφάσματα ώστε να είναι όλα ασορτί και μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σαλιάρες, κλιπ πιπίλας, αλλαξιέρα, σεντονάκια, φορμακια κ.τ.λ. επιλέγετε τι θα μπει στο κουτί που θέλετε να κάνετε δωράκι. 

Οποίο δώρο και αν τελικά επιλέξετε δεν έχει σημασία αν είναι μικρό ή μεγάλο αρκεί να το κάνετε με αγάπη, μαζί με τις πιο γλυκές ευχές!!! 

Σχόλια

Log in or register to post comments